Fotogalerija

Nazaj
Slavnostna podelitev certifikatov družbeno odgovornega delodajalca. Slavnostna podelitev certifikatov družbeno odgovornega delodajalca. Nobeno delo se ne naredi samo od sebe družbeno odgovorno . Občasen počitek je najbolj zdrava poslovna ideja. Direktorica Doma Jasmina Tomažič prevzame certifikat družbeno odgovornega delodajalca. Direktorica Doma Jasmina Tomažič prevzame certifikat družbeno odgovornega delodajalca. Direktorica Doma Jasmina Tomažič in poslovni sekretar Carmen Ujčič na slavnostni podelitvi certifikatov družbeno odgovornega delodajalca. Dom starejših Ilirska Bistrica prejme certifikat med prvimi štirimi Domovi za starejše občane v Sloveniji.
Nazaj
Že na začetku poti, smo nabrali nekaj sliv, ki so nam dale še dodatne energije za sprehod. Pot je bila kratka, a dovolj dolga, da smo se razgibali in videli veliko stvari. Stanovalci pri prečkanju ceste. Poleg svežega zraka, smo lahko opazovali zelenico in lepa drevesa. Na poti je bilo nekaj manjših klančin in lepi razgledi. Stanovalci so se držali skupaj. V pričakovanju na kavico. Po kavi smo se odpravili naprej na pot. Ogledali smo si še galerijo v Ilirski Bistrici. Na sprehodu nas je ves čas spremljalo lepo, sončno vreme.
Nazaj
Kurenti Ples kurentov Ples kurentov Ples kurentov. Stanovalka, ki se je ošemala, pleše. Stanovalci spremljajo pustno rajanje Stanovalci spremljajo pustno rajanje. Pustne šeme na obisku pred Domom starejših občanov med vikendom. Pustne šeme na obisku pred Domom starejših občanov Pustne šeme na obisku pred Domom starejših občanov
Nazaj
Naj se balinanje začne! Stanovalci so si zaslužili medalje. Stanovalec DSO Ilirska Bistrica na 1. mestu. Medalje so bili zelo veseli. Skupinska slika na turnirju. Stanovalka DSO Ilirska Bistrica prejme priznanje.

There are no images in this gallery.

Nazaj
Gallery is empty.

There is no album selected or the album was deleted.

Nazaj
pust18 004 pust18 019 pust18 008 pust18 033 pust18 030