Fotogalerija

Nazaj
Slavnostna podelitev certifikatov družbeno odgovornega delodajalca. Slavnostna podelitev certifikatov družbeno odgovornega delodajalca. Nobeno delo se ne naredi samo od sebe družbeno odgovorno . Občasen počitek je najbolj zdrava poslovna ideja. Direktorica Doma Jasmina Tomažič prevzame certifikat družbeno odgovornega delodajalca. Direktorica Doma Jasmina Tomažič prevzame certifikat družbeno odgovornega delodajalca. Direktorica Doma Jasmina Tomažič in poslovni sekretar Carmen Ujčič na slavnostni podelitvi certifikatov družbeno odgovornega delodajalca. Dom starejših Ilirska Bistrica prejme certifikat med prvimi štirimi Domovi za starejše občane v Sloveniji.
Nazaj
Kurenti Ples kurentov Ples kurentov Ples kurentov. Stanovalka, ki se je ošemala, pleše. Stanovalci spremljajo pustno rajanje Stanovalci spremljajo pustno rajanje. Pustne šeme na obisku pred Domom starejših občanov med vikendom. Pustne šeme na obisku pred Domom starejših občanov Pustne šeme na obisku pred Domom starejših občanov
Nazaj
Stanovalci uživajo ob pogledu na jezeru in igranju harmonike. Ko so se stanovalci namestili, je bilo okusno kosilo že kmalu postreženo. Razgled na Bloško jezero. Stanovalci in zaposleni smo se sprehodili okrog jezera, vmes smo se ustavili in počivali na klopcah ter lovili sončne žarke. Sprehod je bil kratek a zelo prijeten. Po sprehodu smo se še malo družili v najbližji senci. Pri sprehodu so nam v oporo bile razne pohodne palice, hodulje in vozički. Stanovalci pred kosilom poslušali še krajšo predstavitev o Bloškem jezeru in Brunarici. Vreme je bilo lepo. Razgled na Brunarico in okrepčevalnico. Gospa Martina nam je povedala, da je jezero globoko 3 metre. Na jezeru je tudi manjši pomol... ...ter veliko gugalnic. Stanovalke in stanovalci so bili zelo zadovoljni. Pogumni so preverili temperaturo jezera. Nekateri so za spomin kupili skledice v katerih je bilo postreženo kosilo.

There are no images in this gallery.

Nazaj
Gallery is empty.

There is no album selected or the album was deleted.

PUSTOVANJE 2022

Pustne šeme

Nazaj
pust18 004 pust18 019 pust18 008 pust18 033 pust18 030