Fotogalerija

Nazaj
Slavnostna podelitev certifikatov družbeno odgovornega delodajalca. Slavnostna podelitev certifikatov družbeno odgovornega delodajalca. Nobeno delo se ne naredi samo od sebe družbeno odgovorno . Občasen počitek je najbolj zdrava poslovna ideja. Direktorica Doma Jasmina Tomažič prevzame certifikat družbeno odgovornega delodajalca. Direktorica Doma Jasmina Tomažič prevzame certifikat družbeno odgovornega delodajalca. Direktorica Doma Jasmina Tomažič in poslovni sekretar Carmen Ujčič na slavnostni podelitvi certifikatov družbeno odgovornega delodajalca. Dom starejših Ilirska Bistrica prejme certifikat med prvimi štirimi Domovi za starejše občane v Sloveniji.
Nazaj
Kurenti Ples kurentov Ples kurentov Ples kurentov. Stanovalka, ki se je ošemala, pleše. Stanovalci spremljajo pustno rajanje Stanovalci spremljajo pustno rajanje. Pustne šeme na obisku pred Domom starejših občanov med vikendom. Pustne šeme na obisku pred Domom starejših občanov Pustne šeme na obisku pred Domom starejših občanov
Nazaj
Jutro se je začelo s pripravo šopkov. V kuhinji so spekli slastno potico. Pripravili so tudi panakoto. Poleg potice smo se osvežili še s sadjem. Ob tej priložnosti smo razdelili domski časopis, ki izide vsako leto ob obletnici. Na vseh enotah smo se zaposleni in stanovalci družili, nazdravili in se imeli lepo ob glasbeni spremljavi. Ženska pevska skupina Kalina. To dopoldne so nam popestrili tudi Kerglci izpod Ahca. Lojze s prijatelji. Stanovalci so bili prijetno presenečeni ob zvoku glasbil. S stanovalci sta nazdravili tudi direktorica Jasmina Tomažič in strokovna vodja Nadja Vidmar. Obiskali sta vse enote. Na zdravje! Glasbena spremljava k plesu povabi vsakega stanovalca. Praznovanju so se pridružili vsi zaposleni. Druženje na eni izmed enot. Potica nam je bila zelo všeč. Dobre volje ni manjkalo! Druženje na eni izmed enot. Ob tej priložnosti v dvorani Doma pripravimo razstavo ročnih del stanovalcev. Dela so povezana z naravo... ročnimi spretnostmi ali slikanjem in izdelovanjem.
« 1 of 2 »

There are no images in this gallery.

Nazaj
Gallery is empty.
Nazaj
Stanovalci opazujejo drsališče. Stanovalci se sprehajajo skozi pravljični park okrašen z lučkami. Kuhano vino. Sani v pravljičnem parku. Jelen v pravljičnem parku. Stanovalci opazujejo drsališče. Osvetljene figure v pravljičnem parku.

There is no album selected or the album was deleted.

Nazaj
pust18 004 pust18 019 pust18 008 pust18 033 pust18 030