Fotogalerija

Nazaj
Slavnostna podelitev certifikatov družbeno odgovornega delodajalca. Slavnostna podelitev certifikatov družbeno odgovornega delodajalca. Nobeno delo se ne naredi samo od sebe družbeno odgovorno . Občasen počitek je najbolj zdrava poslovna ideja. Direktorica Doma Jasmina Tomažič prevzame certifikat družbeno odgovornega delodajalca. Direktorica Doma Jasmina Tomažič prevzame certifikat družbeno odgovornega delodajalca. Direktorica Doma Jasmina Tomažič in poslovni sekretar Carmen Ujčič na slavnostni podelitvi certifikatov družbeno odgovornega delodajalca. Dom starejših Ilirska Bistrica prejme certifikat med prvimi štirimi Domovi za starejše občane v Sloveniji.
Nazaj
Direktorica doma Jasmina Tomažič. Srečanje upokojenih sodelavcev in zdravica z direktorico Jasmino ter zaposlenimi. Ob zdravici je direktorica pozdravila upokojene sodelavce in jih povabila na prigrizek. Božični bazar, kjer so stanovalci lahko poskusili svojo srečo. Glavna nagrada. Stanovalka doma prejme glavno nagrado. Tudi ostale nagrade so bile koristne in zanimive. Ob tej priložnosti se je direktorica doma zahvalila vaditeljici Petri. Stanovalka pri postavljanju jaslic. Stanovalka pri postavljanju jaslic. Pri božičnem bazarju nas je spremljala tudi harmonika. Postavljanje jaslic. Postavljanje jaslic.
Nazaj
Palačinke smo spekli v dveh ponvicah. Pripravljene in namazane palačinke za stanovalce. Izkoristili smo lepo vreme in jih pojedli na terasi.
Nazaj
Izdelani angelčki za stanovalce. Izdelani angelčki za stanovalce.
Nazaj
Po podrobnem ogledu predmetov, ki so se prodajali na sejmu pa smo si privoščili kavico. Zbrani stanovalci za obisk sejma. Nekateri so prišli kar peš, nekateri pa z avtom.

There are no images in this gallery.

Nazaj
Gallery is empty.

There is no album selected or the album was deleted.

PUSTOVANJE 2022

Pustne šeme