Fotogalerija

Nazaj
Nazdravljanje. Poleg vina so stanovalci lahko tudi nekaj prigriznili. Nazdravljanje. Stanovalci med druženjem in petjem za mizo. Stanovalci so lahko izbirali med rdečim in belim vinom. Skupaj so zaplesali in se veselili. Harmonikaš Miro je poskrbel za odlično vzdušje.
Nazaj
Slavnostna podelitev certifikatov družbeno odgovornega delodajalca. Slavnostna podelitev certifikatov družbeno odgovornega delodajalca. Nobeno delo se ne naredi samo od sebe družbeno odgovorno . Občasen počitek je najbolj zdrava poslovna ideja. Direktorica Doma Jasmina Tomažič prevzame certifikat družbeno odgovornega delodajalca. Direktorica Doma Jasmina Tomažič prevzame certifikat družbeno odgovornega delodajalca. Direktorica Doma Jasmina Tomažič in poslovni sekretar Carmen Ujčič na slavnostni podelitvi certifikatov družbeno odgovornega delodajalca. Dom starejših Ilirska Bistrica prejme certifikat med prvimi štirimi Domovi za starejše občane v Sloveniji.
Nazaj
Palačinke smo spekli v dveh ponvicah. Pripravljene in namazane palačinke za stanovalce. Izkoristili smo lepo vreme in jih pojedli na terasi.
Nazaj
Izdelani angelčki za stanovalce. Izdelani angelčki za stanovalce.

There are no images in this gallery.

Nazaj
Gallery is empty.
Nazaj
Začetek pohoda iz Koritnic. Pohod mimo cvetočega drevesa. Nadaljevanje pohoda skozi vasi do cilja. Pohodu so se pridružili tudi nekateri svojci in zunanji pohodniki. Zadnji koraki do enega izmed ciljev. Na pohodu nas je spremljalo lepo vreme. Skupinska slika. Zaposleni hodijo mimo table Vrbovo. Hoja po mestu. Obisk bivše direktorice DSO. Hoja po vasi. Pohod se nadaljuje kljub oblačnemu vremenu. Skupinska slika pri tabli za Hrvaško. Skupinska slika zaposlenih, ki so hodile vse 4 dni in tako prehodile skoraj 100 km. Skupinska slika pred gasilskim vozilom. Zaposleni hodijo mimo table v Sabonjah. Zaposleni hodijo mimo travnika po cesti. Skupinska slika zaposlenih zraven smerokaza. Zaposleni hodijo čez jaso. Senčna gozdna pot. Pisan smerokaz v vasi.
« 1 of 2 »

There is no album selected or the album was deleted.

PUSTOVANJE 2022

Pustne šeme