Fotogalerija

Nazaj
Slavnostna podelitev certifikatov družbeno odgovornega delodajalca. Slavnostna podelitev certifikatov družbeno odgovornega delodajalca. Nobeno delo se ne naredi samo od sebe družbeno odgovorno . Občasen počitek je najbolj zdrava poslovna ideja. Direktorica Doma Jasmina Tomažič prevzame certifikat družbeno odgovornega delodajalca. Direktorica Doma Jasmina Tomažič prevzame certifikat družbeno odgovornega delodajalca. Direktorica Doma Jasmina Tomažič in poslovni sekretar Carmen Ujčič na slavnostni podelitvi certifikatov družbeno odgovornega delodajalca. Dom starejših Ilirska Bistrica prejme certifikat med prvimi štirimi Domovi za starejše občane v Sloveniji.
Nazaj
V gasilski zvezi Ilirske Bistrice je 7 enot. Po končani vaji na zasluženo malico. Zaključek vaje. Direktorica Jasmina in gasilci na poti v civilni  štab. Reševanje ponesrečene osebe. Pogostitev. Reševanje pogrešanih oseb z gasilskim dvigalom. Pogovor s "svojci" pogrešanih, ki so želeli vstopiti v požarno območje. Vodje logistike, direktorica Jasmina in ostali gasilci pri načrtovanju. Gasilci skozi balkon pomagajo eni izmed oseb, da gre ven. Priprava gasilcev. Črpanje vode. Skupinska slika gasilcev in direktorice doma. Pogled na gasilska vozila. Črpanje vode iz reke. Vodja enote. Gasilci pri pregledu sob. Gasilci prenašajo poškodovano osebo po stopnicah.
Nazaj
Palačinke smo spekli v dveh ponvicah. Pripravljene in namazane palačinke za stanovalce. Izkoristili smo lepo vreme in jih pojedli na terasi.
Nazaj
Izdelani angelčki za stanovalce. Izdelani angelčki za stanovalce.
Nazaj
Naj se balinanje začne! Stanovalci so si zaslužili medalje. Stanovalec DSO Ilirska Bistrica na 1. mestu. Medalje so bili zelo veseli. Skupinska slika na turnirju. Stanovalka DSO Ilirska Bistrica prejme priznanje.

There are no images in this gallery.

Nazaj
Gallery is empty.

There is no album selected or the album was deleted.

PUSTOVANJE 2022

Pustne šeme