Fotogalerija

Nazaj
Slavnostna podelitev certifikatov družbeno odgovornega delodajalca. Slavnostna podelitev certifikatov družbeno odgovornega delodajalca. Nobeno delo se ne naredi samo od sebe družbeno odgovorno . Občasen počitek je najbolj zdrava poslovna ideja. Direktorica Doma Jasmina Tomažič prevzame certifikat družbeno odgovornega delodajalca. Direktorica Doma Jasmina Tomažič prevzame certifikat družbeno odgovornega delodajalca. Direktorica Doma Jasmina Tomažič in poslovni sekretar Carmen Ujčič na slavnostni podelitvi certifikatov družbeno odgovornega delodajalca. Dom starejših Ilirska Bistrica prejme certifikat med prvimi štirimi Domovi za starejše občane v Sloveniji.
Nazaj
Ptičje hiške je izdelal nekdanji stanovalec Samo Čekada. Podaril jih je domu in hitro so šle v uporabo. Obešene so v okolici doma. Ter pred vhodom v dom, kjer stanovalci radi puščajo tudi hrano za ptičke.
Nazaj
Palačinke smo spekli v dveh ponvicah. Pripravljene in namazane palačinke za stanovalce. Izkoristili smo lepo vreme in jih pojedli na terasi.
Nazaj
Izdelani angelčki za stanovalce. Izdelani angelčki za stanovalce.
Nazaj
Skupinska slika - terapevtski par, zaposleni in stanovalci. Aktivnost s pomočjo psa - natikanje lesenih kroglic na vrvico. Skupinska slika. Terapevtska psička Šana z ogrlico. Vsak stanovalec je nataknil nekaj lesenih kroglic na vrvico. Tako smo psički naredili pisano ogrlico. Aktivnost je zahtevala veliko fine motorike od stanovalcev. Ampak je uspelo. Aktivnost za krepitev kognitivnih funkcij. Vmes smo si vzeli čas za božanje in občudovanje psičke. Na sliki sta terapevtska psička in stanovalec. Stanovalci so se s Šano hitro ujeli. Z izdelanimi igračkami za pse, smo se pozabavali in hkrati razgibali. Terapevtska psička Šana. Stanovalci so se imeli zelo lepo.

There are no images in this gallery.

Nazaj
Gallery is empty.

There is no album selected or the album was deleted.

PUSTOVANJE 2022

Pustne šeme