Fotogalerija

Nazaj
Slavnostna podelitev certifikatov družbeno odgovornega delodajalca. Slavnostna podelitev certifikatov družbeno odgovornega delodajalca. Nobeno delo se ne naredi samo od sebe družbeno odgovorno . Občasen počitek je najbolj zdrava poslovna ideja. Direktorica Doma Jasmina Tomažič prevzame certifikat družbeno odgovornega delodajalca. Direktorica Doma Jasmina Tomažič prevzame certifikat družbeno odgovornega delodajalca. Direktorica Doma Jasmina Tomažič in poslovni sekretar Carmen Ujčič na slavnostni podelitvi certifikatov družbeno odgovornega delodajalca. Dom starejših Ilirska Bistrica prejme certifikat med prvimi štirimi Domovi za starejše občane v Sloveniji.
Nazaj
Po podrobnem ogledu predmetov, ki so se prodajali na sejmu pa smo si privoščili kavico. Zbrani stanovalci za obisk sejma. Nekateri so prišli kar peš, nekateri pa z avtom.
Nazaj
Krompir smo začeli pobirat že zgodaj zjutraj. Med pobiranjem smo naleteli na marsikatero lepo živalco, na sliki je metulj. Nekaj smo ga nabrali. Za krompirjev piknik ga bo dovolj. Pri pobiranju so sodelovali tudi stanovalci. Stanovalci so sodelovali tudi pri sajenju krompirja. Ko smo končali, smo dobili zaslužen zajtrk. Stanovalci so bili zelo zavzeti. Njiva je velika in ima še veliko zelenjave. Nabran pridelek. Stanovalec pri pobiranju krompirja.
Nazaj
Izdelani angelčki za stanovalce. Izdelani angelčki za stanovalce.
Nazaj
Slive za marmelado. Stanovalke so slive najprej oprale in izkoščičile. Pri tem nas je spremljala glasbena spremljava. Dela je bilo dovolj za vse stanovalke. Izkoščičene slive so stanovalke odlagale v posodo. Ena izmed stanovalk je skrbela za mešanje med kuhanjem sliv. Naslednji korak je bil napolnitev kozarcev z marmelado. V istem dnevu so se stanovalci drugega oddelka sladkali z bananinim kruhom.
Nazaj
619 MAREC 2018 138 MAREC 2018 143

There is no album selected or the album was deleted.

PUSTOVANJE 2022

Pustne šeme