Fotogalerija

Nazaj
Slavnostna podelitev certifikatov družbeno odgovornega delodajalca. Slavnostna podelitev certifikatov družbeno odgovornega delodajalca. Nobeno delo se ne naredi samo od sebe družbeno odgovorno . Občasen počitek je najbolj zdrava poslovna ideja. Direktorica Doma Jasmina Tomažič prevzame certifikat družbeno odgovornega delodajalca. Direktorica Doma Jasmina Tomažič prevzame certifikat družbeno odgovornega delodajalca. Direktorica Doma Jasmina Tomažič in poslovni sekretar Carmen Ujčič na slavnostni podelitvi certifikatov družbeno odgovornega delodajalca. Dom starejših Ilirska Bistrica prejme certifikat med prvimi štirimi Domovi za starejše občane v Sloveniji.
Nazaj
Po podrobnem ogledu predmetov, ki so se prodajali na sejmu pa smo si privoščili kavico. Zbrani stanovalci za obisk sejma. Nekateri so prišli kar peš, nekateri pa z avtom.
Nazaj
Krompir smo začeli pobirat že zgodaj zjutraj. Med pobiranjem smo naleteli na marsikatero lepo živalco, na sliki je metulj. Nekaj smo ga nabrali. Za krompirjev piknik ga bo dovolj. Pri pobiranju so sodelovali tudi stanovalci. Stanovalci so sodelovali tudi pri sajenju krompirja. Ko smo končali, smo dobili zaslužen zajtrk. Stanovalci so bili zelo zavzeti. Njiva je velika in ima še veliko zelenjave. Nabran pridelek. Stanovalec pri pobiranju krompirja.
Nazaj
Izdelani angelčki za stanovalce. Izdelani angelčki za stanovalce.
Nazaj
Ob svetovnem mesecu Alzheimerjeve bolezni, vas vabimo na ogled filma Sanremo, ki bo v sredo, 07. 09. 2022 ob 18. uri v večnamenski dvorani Doma starejših občanov Ilirska Bistrica.
Nazaj
619 MAREC 2018 138 MAREC 2018 143

There is no album selected or the album was deleted.

PUSTOVANJE 2022

Pustne šeme