Fotogalerija

Nazaj
Slavnostna podelitev certifikatov družbeno odgovornega delodajalca. Slavnostna podelitev certifikatov družbeno odgovornega delodajalca. Nobeno delo se ne naredi samo od sebe družbeno odgovorno . Občasen počitek je najbolj zdrava poslovna ideja. Direktorica Doma Jasmina Tomažič prevzame certifikat družbeno odgovornega delodajalca. Direktorica Doma Jasmina Tomažič prevzame certifikat družbeno odgovornega delodajalca. Direktorica Doma Jasmina Tomažič in poslovni sekretar Carmen Ujčič na slavnostni podelitvi certifikatov družbeno odgovornega delodajalca. Dom starejših Ilirska Bistrica prejme certifikat med prvimi štirimi Domovi za starejše občane v Sloveniji.
Nazaj
Po podrobnem ogledu predmetov, ki so se prodajali na sejmu pa smo si privoščili kavico. Zbrani stanovalci za obisk sejma. Nekateri so prišli kar peš, nekateri pa z avtom.
Nazaj
Kostanje sta spekla hišnik in stanovalec, pomagali so pa tudi zaposleni v kuhinji. Stanovalci pri lupljenju kostanjev. Stanovalec pri lupljenju kostanjev. Brez glasbene spremljave ne gre, tako so lahko stanovalci zraven še prepevali. Seveda so se nam pridružili in pomagali tudi zaposleni. Stanovalka pri lupljenju kostanjev. Kostanjevega piknika se je udeležilo veliko stanovalcev. Kostanjev je bilo veliko, stanovalci so jih brez težav olupili. Osvežili smo se z jabolčnim sokom.
Nazaj
Izdelani angelčki za stanovalce. Izdelani angelčki za stanovalce.
Nazaj
Fižol smo pobrali še pred dopoldansko vročino. Po tem, ko smo ga nabrali, je nastopil čas za obiranje. Letošnji pridelek je zaradi suše veliko manjši. Veselje ob obiranju pa toliko večje. Pridni stanovalci prvega nadstropja. Ker nas je bilo veliko, smo bili zelo hitri. Stanovalci so z veseljem obirali fižol. V dopoldanskih urah je bilo prijetno toplo. Kmalu smo napolnili posode pripravljene za fižol.
Nazaj
619 MAREC 2018 138 MAREC 2018 143

There is no album selected or the album was deleted.

PUSTOVANJE 2022

Pustne šeme