Fotogalerija

Nazaj
Slavnostna podelitev certifikatov družbeno odgovornega delodajalca. Slavnostna podelitev certifikatov družbeno odgovornega delodajalca. Nobeno delo se ne naredi samo od sebe družbeno odgovorno . Občasen počitek je najbolj zdrava poslovna ideja. Direktorica Doma Jasmina Tomažič prevzame certifikat družbeno odgovornega delodajalca. Direktorica Doma Jasmina Tomažič prevzame certifikat družbeno odgovornega delodajalca. Direktorica Doma Jasmina Tomažič in poslovni sekretar Carmen Ujčič na slavnostni podelitvi certifikatov družbeno odgovornega delodajalca. Dom starejših Ilirska Bistrica prejme certifikat med prvimi štirimi Domovi za starejše občane v Sloveniji.
Nazaj
Po podrobnem ogledu predmetov, ki so se prodajali na sejmu pa smo si privoščili kavico. Zbrani stanovalci za obisk sejma. Nekateri so prišli kar peš, nekateri pa z avtom.
Nazaj
Izdelani angelčki za stanovalce. Izdelani angelčki za stanovalce.
Nazaj
Stanovalci uživajo ob pogledu na jezeru in igranju harmonike. Ko so se stanovalci namestili, je bilo okusno kosilo že kmalu postreženo. Razgled na Bloško jezero. Stanovalci in zaposleni smo se sprehodili okrog jezera, vmes smo se ustavili in počivali na klopcah ter lovili sončne žarke. Sprehod je bil kratek a zelo prijeten. Po sprehodu smo se še malo družili v najbližji senci. Pri sprehodu so nam v oporo bile razne pohodne palice, hodulje in vozički. Stanovalci pred kosilom poslušali še krajšo predstavitev o Bloškem jezeru in Brunarici. Vreme je bilo lepo. Razgled na Brunarico in okrepčevalnico. Gospa Martina nam je povedala, da je jezero globoko 3 metre. Na jezeru je tudi manjši pomol... ...ter veliko gugalnic. Stanovalke in stanovalci so bili zelo zadovoljni. Pogumni so preverili temperaturo jezera. Nekateri so za spomin kupili skledice v katerih je bilo postreženo kosilo.
Nazaj
Začetek sprehoda stanovalcev na invalidskih vozičkih. Pot se je nadaljevala proti osnovni šoli in mimo zdravstvenega doma. Nato smo zaposleni in stanovalci odšli mimo parka. Zaposlena na sprehodu s stanovalcem. Sprehod mimo parka. Srečanje z otroki pri osnovni šoli. Pot mimo parka.
Nazaj
619 MAREC 2018 138 MAREC 2018 143

There is no album selected or the album was deleted.

PUSTOVANJE 2022

Pustne šeme