Fotogalerija

Nazaj
Nazdravljanje. Poleg vina so stanovalci lahko tudi nekaj prigriznili. Nazdravljanje. Stanovalci med druženjem in petjem za mizo. Stanovalci so lahko izbirali med rdečim in belim vinom. Skupaj so zaplesali in se veselili. Harmonikaš Miro je poskrbel za odlično vzdušje.
Nazaj
Slavnostna podelitev certifikatov družbeno odgovornega delodajalca. Slavnostna podelitev certifikatov družbeno odgovornega delodajalca. Nobeno delo se ne naredi samo od sebe družbeno odgovorno . Občasen počitek je najbolj zdrava poslovna ideja. Direktorica Doma Jasmina Tomažič prevzame certifikat družbeno odgovornega delodajalca. Direktorica Doma Jasmina Tomažič prevzame certifikat družbeno odgovornega delodajalca. Direktorica Doma Jasmina Tomažič in poslovni sekretar Carmen Ujčič na slavnostni podelitvi certifikatov družbeno odgovornega delodajalca. Dom starejših Ilirska Bistrica prejme certifikat med prvimi štirimi Domovi za starejše občane v Sloveniji.
Nazaj
Po podrobnem ogledu predmetov, ki so se prodajali na sejmu pa smo si privoščili kavico. Zbrani stanovalci za obisk sejma. Nekateri so prišli kar peš, nekateri pa z avtom.
Nazaj
Izdelani angelčki za stanovalce. Izdelani angelčki za stanovalce.
Nazaj
Skupinska slika - terapevtski par, zaposleni in stanovalci. Aktivnost s pomočjo psa - natikanje lesenih kroglic na vrvico. Skupinska slika. Terapevtska psička Šana z ogrlico. Vsak stanovalec je nataknil nekaj lesenih kroglic na vrvico. Tako smo psički naredili pisano ogrlico. Aktivnost je zahtevala veliko fine motorike od stanovalcev. Ampak je uspelo. Aktivnost za krepitev kognitivnih funkcij. Vmes smo si vzeli čas za božanje in občudovanje psičke. Na sliki sta terapevtska psička in stanovalec. Stanovalci so se s Šano hitro ujeli. Z izdelanimi igračkami za pse, smo se pozabavali in hkrati razgibali. Terapevtska psička Šana. Stanovalci so se imeli zelo lepo.
Nazaj
619 MAREC 2018 138 MAREC 2018 143

There is no album selected or the album was deleted.

PUSTOVANJE 2022

Pustne šeme