Fotogalerija

Nazaj
Slavnostna podelitev certifikatov družbeno odgovornega delodajalca. Slavnostna podelitev certifikatov družbeno odgovornega delodajalca. Nobeno delo se ne naredi samo od sebe družbeno odgovorno . Občasen počitek je najbolj zdrava poslovna ideja. Direktorica Doma Jasmina Tomažič prevzame certifikat družbeno odgovornega delodajalca. Direktorica Doma Jasmina Tomažič prevzame certifikat družbeno odgovornega delodajalca. Direktorica Doma Jasmina Tomažič in poslovni sekretar Carmen Ujčič na slavnostni podelitvi certifikatov družbeno odgovornega delodajalca. Dom starejših Ilirska Bistrica prejme certifikat med prvimi štirimi Domovi za starejše občane v Sloveniji.
Nazaj
Iz organizacije Park Istra so naše stanovalce presenetili z voščilnicami in darilci. Izdelovali so jih otroci iz vrtcev in osnovnih šol. Poskrbeli so, da naši stanovalci dobijo tudi nekaj za preganjanje dolgčasa. Križanke... ...kava.. ...palčki.
Nazaj
Po podrobnem ogledu predmetov, ki so se prodajali na sejmu pa smo si privoščili kavico. Zbrani stanovalci za obisk sejma. Nekateri so prišli kar peš, nekateri pa z avtom.
Nazaj
Izdelani angelčki za stanovalce. Izdelani angelčki za stanovalce.
Nazaj
Nagrade - knjige. Zavite nagrade. Kuhanje klobas in vina. Stanovalka je zadela glavno nagrado pršut. Darila za žrebanje. Darila.
Nazaj
619 MAREC 2018 138 MAREC 2018 143

There is no album selected or the album was deleted.

PUSTOVANJE 2022

Pustne šeme