Fotogalerija

Nazaj
Za novo leto nas je obiskal pevec Marjan Uljan. Obiskal nas je tudi župan dr. Gregor Kovačič. Ob tej priložnosti mu je direktorica Jasmina Tomažič predala darilo. Župan pozdravi stanovalce DSO Ilirska Bistrica.  Stanovalci ter zaposleni pri spremljanju in poslušanja gospoda Uljana. Stanovalci ter zaposleni pri spremljanju in poslušanja gospoda Uljana. Stanovalci ter zaposleni pri spremljanju in poslušanja gospoda Uljana. Pozdravil nas je tudi Dedek Mraz z darili. Stanovalec pri petju. Zaposleni pri točenju šampanjca. Nekateri stanovalci so skupaj dočajkali novo leto ob večerji in zdravici.
Nazaj
Slavnostna podelitev certifikatov družbeno odgovornega delodajalca. Slavnostna podelitev certifikatov družbeno odgovornega delodajalca. Nobeno delo se ne naredi samo od sebe družbeno odgovorno . Občasen počitek je najbolj zdrava poslovna ideja. Direktorica Doma Jasmina Tomažič prevzame certifikat družbeno odgovornega delodajalca. Direktorica Doma Jasmina Tomažič prevzame certifikat družbeno odgovornega delodajalca. Direktorica Doma Jasmina Tomažič in poslovni sekretar Carmen Ujčič na slavnostni podelitvi certifikatov družbeno odgovornega delodajalca. Dom starejših Ilirska Bistrica prejme certifikat med prvimi štirimi Domovi za starejše občane v Sloveniji.
Nazaj
Po podrobnem ogledu predmetov, ki so se prodajali na sejmu pa smo si privoščili kavico. Zbrani stanovalci za obisk sejma. Nekateri so prišli kar peš, nekateri pa z avtom.
Nazaj
Izdelani angelčki za stanovalce. Izdelani angelčki za stanovalce.
Nazaj
619 MAREC 2018 138 MAREC 2018 143

There is no album selected or the album was deleted.

Nazaj
IMG 1644 IMG 1636