Fotogalerija

Nazaj
Slavnostna podelitev certifikatov družbeno odgovornega delodajalca. Slavnostna podelitev certifikatov družbeno odgovornega delodajalca. Nobeno delo se ne naredi samo od sebe družbeno odgovorno . Občasen počitek je najbolj zdrava poslovna ideja. Direktorica Doma Jasmina Tomažič prevzame certifikat družbeno odgovornega delodajalca. Direktorica Doma Jasmina Tomažič prevzame certifikat družbeno odgovornega delodajalca. Direktorica Doma Jasmina Tomažič in poslovni sekretar Carmen Ujčič na slavnostni podelitvi certifikatov družbeno odgovornega delodajalca. Dom starejših Ilirska Bistrica prejme certifikat med prvimi štirimi Domovi za starejše občane v Sloveniji.
Nazaj
Ob prihodu gasilcev zaposleni DSO Ilirska Bistrica sporočijo podatke o pogrešanih osebah. Gasilci pridobijo potrebne podatke in se pripravljajo na vstop in reševanje oseb. Gasilci pri pripravi na vstop v požarno območje. Reševanje je potekalo prek balkonov, oken in vhoda. Reševanje z gasilskim dvigalom. Reševanje z gasilskim dvigalom. Po tem, ko so gasilci rešili ponesrečene osebe, so jih prevzeli zaposleni in reševalci. Zaposlena pri opazovanju poškodovane osebe rešene iz doma. Reševalec se približa območju ponesrečencev. Reševalka gre s posteljo po poškodovano osebo. Reševalec sporoča informacije o poškodovani osebi. Reševalci pri poškodovani osebi. Skupinska slika gasilcev, reševalcev in direktorice Jasmine Tomažič po uspešno opravljeni vaji, ki je trajala približno 2 ure.
Nazaj
Po podrobnem ogledu predmetov, ki so se prodajali na sejmu pa smo si privoščili kavico. Zbrani stanovalci za obisk sejma. Nekateri so prišli kar peš, nekateri pa z avtom.
Nazaj
Jutro se je začelo s pripravo šopkov. V kuhinji so spekli slastno potico. Pripravili so tudi panakoto. Poleg potice smo se osvežili še s sadjem. Ob tej priložnosti smo razdelili domski časopis, ki izide vsako leto ob obletnici. Na vseh enotah smo se zaposleni in stanovalci družili, nazdravili in se imeli lepo ob glasbeni spremljavi. Ženska pevska skupina Kalina. To dopoldne so nam popestrili tudi Kerglci izpod Ahca. Lojze s prijatelji. Stanovalci so bili prijetno presenečeni ob zvoku glasbil. S stanovalci sta nazdravili tudi direktorica Jasmina Tomažič in strokovna vodja Nadja Vidmar. Obiskali sta vse enote. Na zdravje! Glasbena spremljava k plesu povabi vsakega stanovalca. Praznovanju so se pridružili vsi zaposleni. Druženje na eni izmed enot. Potica nam je bila zelo všeč. Dobre volje ni manjkalo! Druženje na eni izmed enot. Ob tej priložnosti v dvorani Doma pripravimo razstavo ročnih del stanovalcev. Dela so povezana z naravo... ročnimi spretnostmi ali slikanjem in izdelovanjem.
« 1 of 2 »
Nazaj
Izdelani angelčki za stanovalce. Izdelani angelčki za stanovalce.
Nazaj
619 MAREC 2018 138 MAREC 2018 143

There is no album selected or the album was deleted.

PUSTOVANJE 2022

Pustne šeme